Andreea Bălan şi Miky vestesc venirea primăverii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul George Ciprian
Teatrul George Ciprian

Buzoienii vor avea parte săptămâna viitoare de o ofertă bogată de activităţi culturale, dedicate sosirii primăverii, de la expoziţii de mărţişoare, la spectacole pentru femei.

Expoziţie de artă tradiţională
Casa Vergu-Mănăilă, găzduieşte începând de vineri o expoziţie închinată dragostei. Sărbătorile, de la Dragobete la Mărţişor sunt reprezentate în imagini legate de arta populară, icoane şi decoruri tradiţionale, specifice celor două sărbători şi nu numai.


Expoziţie de 1 Martie
Biblioteca Judeţeană organizează începând de vineri o expoziţie de mărţişoare realizate de artişti plastici amatori. Exponatele realizate manual şi felicitările pictate în acuarelă pot fi achiziţionate din Aula Basil Iorgulescu a bibliotecii.


Spectacol dedicat femeii

De 1 martie, buzoiencele sunt invitate la spectacol. Teatrul George Ciprian va găzdui începând cu ora 18.00 recitalurile vedetelor Andreea Bălan şi Miky, dar şi ale artiştilor locali Gabriela Bolocan şi George Mitrea. Spectacolul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului.


Expoziţie de desene

Cu prilejul săptămânii adopţiilor, 1 – 8 martie, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău amenajează la Biblioteca Judeţeană o expoziţie cu desene realizate de micuţii din sistemul de ocrotire social. Expoziţia se intitulează “Toţi copiii îşi doresc o familie”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite