Andrada Palaloga, manechinul de la Conservator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manechinul studiază pianul la Consevator
Manechinul studiază pianul la Consevator

Dacă talentul şi frumuseţea ar covieţui sub acelaşi chip, acesta ar putea semăna cu cel al Andradei, o tânără care tinde să devină vedetă atât în muzica dance, cât şi în modelling.

Tânăra este studentă la Conservatorul din Bucureşti, modulul de pian, participă în spectacole ca solist de muzică uşoară dar are timp să urce şi pe scenele prezentărilor de modă.

Andrada a început să studieze pianul de la vârsta de 6 ani. A ajuns la Liceul de Artă după ce părinţii au descoperit în micuţa lor plăcerea de a fredona melodii difuzate la televizor. „La început, patru ani am cântat numai după ureche. Prindeam foarte repede şi profesorii se supărau din cauza asta. Doamna profesoară nu ştia ce să îmi mai facă ca să mă determine să cânt după note. În clasa a cincea am primit cadou un pian, cu condiţia să cânt după partituri. Am învăţat repede pentru că în timp a trebuit să interpretez melodii grele, care numai cu partritura în faţă le puteai interpreta”, ne-a spus Andrada.

Acum studiază pianul la Universitatea de Muzică, unde este studentă în anul al treilea, şi se perfecţionează în canto la şcoala de muzică „Blue Sound”, a Crinei Mardare.  „În viaţă mi-am ales ce este mai greu şi mă prind toate stilurile. Pot să cânt toate genurile, de la muzică populară, la uşoară”, ne-a precizat tânăra solistă.

Încă din anii adolescenţei, Andrada şi-a conturat un drum spre afirmare, însă nu ca pianistă, ci ca interpretă de muzică dance. „Prima mea ieşire în public a fost la TVRM, la emisiunea „Azi debutant, mâine vedetă”, după care l-am căutat pe Ionuţ Radu, de la formaţia Praf în Ochi, ca să îmi compună melodii pentru un album. El mi-a zis atunci să particip la proiectul lui, trupa Quantum DJs, care cânta muzică de club. Am fost solista lor vocală când aveam 17 ani iar contractul nostru a durat cam un an. Am intrat apoi în formaţia Ooups, i-am făcut backing vocal Giuliei şi am avut câteva turnee în ţară”, ne-a povestit Andrada.


Pianista s-a apucat şi de modelling

Andrada Palaloga s-a apucat de câteva luni şi de modelling, la o agenţie din Buzău. „M-am întâlnit la un spectacol cu domnul Gabi Enciu care mi-a propus să vin la şcoala sa de modelling, şi aşa am început. Îmi place foarte mult pentru că se îmbină cu muzica, cu arta. Mă ajută foarte mult să mă mişc pe scenă, îmi dă o prezenţă impunătoare. Am învăţat deja cum să privesc în faţă, se poziţie să aibă coloana vertebrală, cum să ţin mâinile şi umerii”, ne-a spus Andrada, care este deja unul dintre cei mai apreciaţi manechini ai agenţiei.


Întrebări şi răspunsuri:
Ce sfaturi le dai aspirantelor la statutul de vedetă?
„Trebuie să munceacă mult. Talentul este primordial, însă studiile ajută foarte mult. Talentul cântăreşte foarte mult, dar trebuie să îl şi cultive, să exerseze. Din păcate, mă întâlnesc cu foarte multe colege care spun că vor să ajungă sus dar le văd mereu în cluburi, ceea ce nu e bine”.

Care a fost ultima ta apariţie la TV?
„Luni, pe data de 30 noiembrie, am apărut la OTV, împreună cu Cristina Stamate, Maria Ciobanu, aduse la emisiune de un impresar buzoian. A fost o onoare pentru mine, vă daţi seama, să fiu în aceeaşi emisiune cu asemenea personalităţi cu care de altfel o să plec într-un turneu în Italia şi apoi în diferite oraşe din ţară”.



Ce îi place:
„Îmi plac oamenii sinceri pe care în ziua de azi îi găseşti foarte greu. Eu, de felul meu, sunt naivă şi cred tot ce este în jurul meu. Aşa am avut încredere în trupa Ooups, în trupa Quantum DJs şi m-am înşelat”.

Ce nu îi place:
„Nu îmi plac deloc minciuna şi făţărnicia. Mai ales în domeniul ăsta ai parte de multe dezamăgiri. Am avut o experienţă neplăcută în legătură cu un contract de impresariat. Dacă nu eşti atentă când citeşti contractul, rişti să te trezeşti cu multe dezavantaje pe parcurs”.

Născută pe 6 noiembrie 1988, în municipiul Buzău, judeţul Buzău
Studii – Studentă Universitatea de Muzică Bucureşti, pian, şi cursant la şcoala de muzică „Blue Sound”
Familie – un frate

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite