An plin pentru dansatorii de la Alegretto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an, dansatorii de la Alegretto au obţinut premii pe bandă rulantă. Pe lângă programul încărcat şi antrenamente, perechile de la clubul de dansatori au particpat la 21 de competiţii naţionale şi una internaţională unde au dansat 74 de finale şi au obţinut 40 de locuri de podium cu 15 medalii de aur, 15 de argint şi 10 de bronz.

Tot în acest an, clubul Alegretto a a dus la Buzău primii campioni naţionali, perechea formată din perechea Alin Ion şi Elena Micu şi primii vicecampioni naţionali, perechea Costin Frăţilă şi Ştefania Teodorescu. Cea mai mare performanţă adusă în acest an la Buzău sunt medaliile internaţionale, primele obţinute la nivelul judeţului în dans sportiv.

Dansatorii de la Alegretto nu vor sta degeaba nici în vacanţă, ei se vor antrena pentru competiţiile ce vor urma din toamnă la Buşteni. " Experienţa acumulată în toţi anii în care am organizat astfel de cantonamente ne dă certitudinea că este cea mai eficientă metodă prin care sportivii înţeleg cu adevărat fenomenul numit sport de performantă, respectă un program bine stabilit, un regulament, învaţă să colaboreze cu cei din grupul lor şi să devina independenţi", au spus antrenorii clubului, Adrian Ciutoiu şi Georgiana Niculiţă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite