Alexandra Corneciu, Miss Popularitate Buzău, vrea să ajungă jurnalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A admirat din fragedă copilărie prezentarea de modă şi concursurile de frumuseţe iar de acum doi ani s-a hotărât să intre în competiţie cu cele mai frumoase fete din Buzău.

Alexandra este o elevă modestă şi silitoare care a avut parte încă de mică o educaţie aleasă. Studiază pianul de la şase ani şi spune că muzica reprezintă pentru ea o modalitate de a-şi hrăni spiritul. „I-am avut profesori pe unchii mei, care de la şase ani m-au învăţat să cânt la pian. Mi-a prins bine această educaţie mai ales când am intrat la Liceul de Artă. Muzica reprezintă foarte mult pentru mine. Mă relaxează şi îmi dă posibilitatea să visez. Un om bine educat trebuie să aibă şi o cultură muzicală solidă”, crede Alexandra Corneciu.  

În cei doi ani de când a intrat în lumea modelingului, Alexandra a cunoscut gustul succesului în cadrul concursurilor de frumuseţe şi prezentare de modă organizate la Buzău. A luat premiul „Miss Popularitate” şi „Premiul special al juriului” în concursul Miss Buzău la ediţiile din 2009, respectiv 2010.

Tânăra liceană mărturiseşte că a avut o pasiune pentru lumea modei încă din copilărie. „Am fost fascinată de lumea modei începând de pe  la nouă ani. Îmi plăceau hainele frumoase şi modelele care erau asaltate de reporteri. Nici nu îndrăzneam să visez că voi ajunge şi eu pe scenă la concursuri de modeling”, povesteşte Alexandra Corneciu.

Alexandra spune că a ajuns să participe la concursurile de frumuseţe după ce a a fost remarcată la un bal al elevilor organizat la Liceul de Artă.
”Aveam 15 ani când am fost remarcată la un bal al bobocilo,r acum doi ani, la noi la liceu. Am prezentat balul cu alţi colegi şi Dana Gheorghe, organizatoarea concursului Miss Buzău, m-a remarcat şi mi-a spus că sunt specială. Apoi m-a convins să mă înscriu la Miss Buzău şi la scurt timp  m-am hotărât să particip”, îşi aminteşte Alexandra.

Vrea să exerseze pe blog

Alexandra îşi doreşte ca după terminarea liceului să reuşească şi în meseria de jurnalist. Pentru a avea succes şi în acest demers, Alexandra spune că vrea să-şi facă un blog pe care să exerseze în fiecare zi.

În paralel, vrea să-şi continue activitatea în domeniul modelingului, considerând că relaţiile pe care şi le face aici o vor ajuta în doprita carieră de jurnalist.

„Ştiinţele exacte nu sunt punctul meu forte şi din acest motiv îmi doresc o carieră în jurnalism.Mi-am făcut o listă de priorităţi şi de atu-uri pe care le am. M-am gândit ca la început să exersez pe un blog. Vreau să scriu zilnic impresii şi să primesc sfaturi de la oamenii cu experienţă. Vreau să continui şi în modeling pentru că e bine să ai cât mai multe relaţii”, mărturiseşte Alexandra.

Întrebări şi răspunsuri 

Cum a fost prima ieşire la rampă?
Prima dată am avut emoţii foarte mari, pentru că am participat la o prezentare de lenjerie intimă. Eram foarte pudică, erau de faţă şi profesori de-ai mei de la liceu şi mă simţeam foarte stânjenită. M-am cam grăbit să ies de pe scenă tocmai din cauza asta.

Câte premii ai câştigat până acum?
Am câştigat până acum două premii. La prima participare pe care am avut-o anul trecut la concursul Miss Buzău, am primi premiul Miss Popularitate. Anul acesta am fost din nou evidenţiată la acelaşi concurs cu premiul special al juriului, după ce i-am impresionat pe make-uperii şi stiliştii prezenţi la Buzău.

Ce-i place?
„ Îmi place muzica clasică, cea rock şi punk-ul. Îmi place să citesc şi anul acesta mi-am propus să fac o incursiune şi în literatura clasică rusă. Îmi place măncarea pregătită de mama mea, dar şi cea de tip fast-food. Îmi place să fiu înconjurată de prieteni.”

Ce nu-i place?
„Nu-mi plac oamenii stupizi, care n-au nimic de spus. Nu-mi plac manelele, copiii de bani gata care se laudă cu ce le dau părinţii. Nu-mi plac oamenii care nu sunt punctuali.Nu suport să fiu minţită.Nu suport câinii vagabonzi şi nu ştiu cum să fac să-i ocolesc mai ales noaptea”

Profil
Născută: 20 ianuarie 1993 (Buzău)
Studii: elevă la Liceul de Artă din Buzău
Familie: o soră

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite