Buzău: Alegretto vă învaţă să dansaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Alegretto vă învaţă să dansaţi
Buzău: Alegretto vă învaţă să dansaţi

Nu ştiţi să dansaţi? Alegretto vă învaţă samba, salsa şi populară.

Aveţi probleme cu dansul? Clubul de dans sportiv Alegretto vine în întâmpinarea dumneavoastră şi organizează cursuri de dans pentru toate categoriile de vârstă. Şedinţele de instruire se desfăşoară în fiecare week-end de la ora 11.00 la Şcolile “Dionisie Romano” ( fosta numărul cinci) şi  “Ion Creangă” ( fosta numărul 16).

Noţiunile le puteţi dobândi numai de la dansatori profesionişti, toţi antrenorii şi instructotii clubului fiind acreditaţi de Federaţia Română de Dans Sportiv.  Alegretto oferă o îmbinare perfectă între artă şi sport, muzică şi efort fizic.

Dansul sportiv este o activitate mai mult decât necesară pentru o dezvoltare sănătoasă şi armonioasă a fiecărei persoane. Copilul dumneavoastră va avea ocazia să participe la spectacole, concursuri, emisiuni televizate sau poate fi selectat pentru înalta performanţă. Clubul Alegretto organizează cursuri de iniţiere dans sportiv pentru copii şi adulţi, demonstraţii de dansuri standard şi latino- americane, iniţiere  “valsul miresei”, seminarii şi cantonamnete pentru sportivii de performanţă.
Vă puteţi înscrie apelând numărul de telefon 0745.175.877 sau pe adresa de e-mail allegretto_buzau@yahoo.com.  

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite