Alegeri locale: Iată care sunt contracandidații lui Boșcodeală la primăria municipiului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane și-au depus candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru fotoliul de primar al orașului Buzău, printre acestea fiind și actualul edil al municipiului, social-democratul Constantin Boșcodeală, care candidează din partea USL.

Printre cei șapte contracandidați se numără independentul Paul Negoiță, preot, care în momentul depunerii candidaturii a anunțat că renunță la relația salarială cu biserica. Negoiță are 36 de ani, este absolvent al Facultării de Teologie Ortodoxă și a Facultății de Drept, având un master în administrație publică. A fost inspector școlar general adjunct iar în prezent este directorul Palatului Copiilor Buzău.

Pentru fotoliul din Palatul Comunal s-au mai înscris Constantin Cristescu, de la PRM, Andrei Constantin, de la Alianța Socialistă, Nistor Vladimir Ion, de la PP-Legea Cojocaru, Iancu Alexandru, de la Partidul Verde și Petre Dodan, de la UNPR.

Un alt candidat la Primăria Buzău este Andrei Barac, care candidează din partea PP-DD. În anul 2001, Barac care era director al Servagrovec, o societate cu profil agricol, a fost arestat împreună cu șapte subordonați, fiind acuzați de fraudă cu un prejudiciu la momentul respectiv de 3 miliarde de lei vechi. Andrei Barac a fost eliberat după 130 de zile de arest preventiv și după 4 ani de procese a fost achitat în anul 2005. Ulterior, el a dat în judecată statul român la CEDO unde a câștigat, fiind despăgubit cu aproape un milion de euro numai daune morale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite