Aida Borovină îi acompaniază pe Angela Similea şi Ovidiu Komornyik

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat zeci de trofee la festivaluri, Aida Borovină, licenţiată în canto, a intrat în trupa „OK Band”.

Aida Borovină este de mică o vedetă. Prima oară a cântat la Tip-Top Minitop, la Buzău, în 1996. „Cânt de la vârsta de şase ani, de când eram la grădiniţă. Îmi plăceau Mihaela Runceanu şi Mădălina Manole, ambele în aceeaşi măsură, iar domnul profesor Constantin Ungureanu, văzând că am ureche muzicală, m-a sfătuit să merg pe acest drum”, povesteşte Aida.

image

Talentată din naştere

„După Tip-Top, următoarea apariţie importantă a fost la Ploaia de Stele, unde am imitat-o pe Mihaela Runceanu şi am luat locul 6, din 16 participanţi. Însă, cea mai importantă apariţie a fost la OH-LA-LA, o apariţie constantă în 14 emisiuni, alături de trupa Cardinal, emisiune prezentată de Andra, care din păcate s-a terminat. După aceea a urmat această colaborare cu Ovidiu Komornyik şi Angela Similea”, spune Aida.

„Profesorul care m-a ajutat cel mai mult a fost Nicuşor Tănase, de aici, de la Buzău însă foarte importanţi în formarea mea au fost şi domnul profesor Constantin Ungureanu, doamna Crina Mardare, care m-a pregătit când eram la Megastar, şi doamna Floriana Pliundra, de la Liceul Dinu Lipatti, cu care mă pregătesc şi în prezent”, spune solista de 23 de ani.

Cu mai mulţi ani în urmă, Aida Borovină a fost cooptată în echipa Ovo Music a lui Ovidiu Komornyik, care produce spectacole şi albume pentru interpreţi consacraţi de muzică uşoară. „Am avut şi încă mai avem concerte, turnee. Există un turneu, „De dragul tău”, care încă are succes apoi urmează „40 de ani de carieră”, în noiembrie, la Bucureşti, pe care îi sărbătoreşte doamna Angela Similea, apoi un spectacol cu Ovidiu, pentru membrii Ovo Music”, anunţă solista.

Licenţiată în canto

Aida Borovină şi-a luat licenţa anul acesta în canto şi doreşte să urmeze un master tot în domeniul muzical, ânsă nu înainte de a încerca un nou proiect.  „Intenţionez să mă angajez la Televiziunea Română. Mai am de dat un interviu şi apoi o probă şi cred ca ar putea fi un nou început”, mărturiseşte Aida.

Planurile de viitor ale Aidei Borovină sunt deja conturate. Buzoianca îşi doreşte foarte mult un album produs chiar de Ovo Music, cu care colaborează în prezent. „Din păcate, foarte greu realizezi o melodie, dar un album. Ovidiu lucrează deja la o piesă. A făcut deja câteva pe care le-am ascultat dar nu mi se potriveau. Eu îmi doresc foarte mult o piesă de suflet, o piesă în care să mă regăsesc, deci clar trebuie să fie o piesă lentă”, spune interpreta.

Ce îi place
În afară de muzică, îmi mai place să stau pe internet, să postez fotografii pe paginile mele personale. De asemenea, îmi place foarte mult fotbalul şi mărturisesc că am fot şi sunt un fan al echipei Dinamo. Pot să spun că îmi place să călătoresc deşi de multe ori abia aştept să mă întorc din turnee.

Ce nu-i place
Nu îmi place să şterg praful, în primul rând. Apoi, nu îmi plac oamenii mincinoşi şi falşi. Nu îmi mai place când cineva îmi reproşează că mănânc prea mult de la Mc Donalds sau că îmi irosesc timpul, destul de frecvent, spălând vase.

Întrebări şi răspunsuri:

Ai încercat să cânţi şi altceva?
„De când am început să cânt cu Ovidiu Komornyik, în momentul de faţă făcând parte din OK Band, am abordat un alt stil, mai ritmat şi aşa am fost invitată la diferite petreceri, la câteva nunţi. Chiar nu mă văd cântând house”.

Cum caracterizezi showbizul românesc?
„La început nu prea îţi dai seama ce se întâmplă cu tine când intri în anturajul lor. Înaintând, nu am o părere foarte bună, sinceră să fiu. Am observat că majoritatea nu ştiu decât să îşi vadă interesul”.

Profil
Născută:14 decembrie 1987, Buzău,
Ocupaţia: solistă de muzică uşoară
Familie: singură la părinţi


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite