Adrian Şaguna, DJ, actor şi model

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 21 de ani a reuşit să devină unul dintre cei mai buni DJ ai momentului şi reuşeşte să încingă atmosfera în cele mai mari cluburi din Capitală.

Adrian Şaguna sau DJ Sound cum mai este cunoscut şi-a început cariera în 2002 ca DJ la un radio local, unde a stat timp de trei ani de zile. După doi ani a reuşit să devină DJ rezident la un club din Buzău, unde i-a cunoscut pe cei de la care a învăţat meserie, Dan Bârlă şi George Dumitrescu. În scurt timp a luat contact şi cu primul club din Bucureşti, Gossip, unde a avut ocazia să mixeze alături de DJ Rhyno.

„Publicul este principalul factor de care ai nevoie când eşti DJ, trebuie să simţi publicul. Poţi avea muzică foarte multă, dacă nu încânţi publicul, degeaba", ne-a spus Adrian. În 2007 a reuşit să fie DJ rezident în clubul Twice din Bucureşti şi de aici au urmat tot mai multe colaborări în mai multe oraşe ale ţării, precum Ploieşti sau Braşov.

El organizează şi petreceri private cu ocazia deschiderilor de noi cluburi şi susţine diferite concerte în Buzău cu ocazia Zilelor Buzăului sau Revelionului. În 2006 a început mai multe colaborări cu două artiste din ţară şi împreună au reuşit să compună mai multe piese comerciale care s-au auzit o perioada şi la radiouri. „Am reuşit să filmez şi un videoclip cu una dintre colaboratoarele mele, însă nu a fost finalizat şi implicit nedifuzat", ne-a zis DJ Sound.


Imaginea unui mall buzoian


Încă de la deschiderea primului mall din Buzău, Adrian Şaguna este imaginea acestuia, iar figura sa se poate observa în mai toate colţurile centrului comercial. Ştie că tot ce a făcut până acum a reuşit cu ajutorul persoanelor din jurul său. „În ceea ce priveşte imaginea mall-ului îi datorez totul domnişoarei Justine şi lui Gabi Enciu, iar pentru meseria de DJ le mulţumesc lui Dan Bârlă şi George Dumitrescu", spune DJ Sound.
DJ la Radio România


Alături de fratele său geamăn a păşit şi în lumea actoriei, de curând a jucat într-un sitcom, iar acum se pregăteşte pentru apariţia într-un serial românesc de comedie. În vara anului trecut a fost contactat de către Adrian Fetecău, care i-a propus un loc la Radio Florian Pitiş, unde de luni până joi are un program de două ore pe timpul nopţii. „După părerea mea este cel mai tare radio on line din ţară şi din câte ştiu programul meu este în top cu audienţa", declară Adrian.


Talentul de artist l- a moştenit de la părinţii săi, mama sa fiind pictor, iar tatăl său jucând teatru, însă ştie că şi Dumnezeu a fost darnic cu el. Acum la 21 de ani se pregăteşte să apară pe scenă sub alt nume, chiar DJ Adrian Şaguna, profitând şi de notorietatea numelui său.


Întrebări şi răspunsuri


Meseria de DJ şi-a adus şi beneficii materiale?
Pot să spun că este o meserie bănoasă. Sunt remunerat bine, iar ca DJ poţi câştiga bani dacă eşti apreciat de către public. Însă pot spune că am avut şi noroc şi am fost înzestrat de Dumnezeu cu talent, iar datorită acestui lucru am şi beneficii. Am ca ţel să ajung ca DJ în SUA pentru că acolo este un public civilizat care ştie să se distreze.


Ce meserie te face să te simţi cel mai bine?
Ca DJ mă simt cel mai bine, atunci când sunt pe scenă. Prin muzica pe care o pun transmit iubirea şi respectul faţă de public, mai ales că prin muzica ta câştigi şi respectul publicului. Iar în viaţă dacă îţi place ceea ce faci, urmezi paşii necesari şi eşti umil, Dumnezeu şi destinul te vor aduce unde doreşti.


Ce îi place?
Cel mai mult îmi plac femeile frumoase şi vinul bun. Îmi plac şi oamenii sinceri şi cei care au ceva de zis. Am obiceiul de a ajuta oamenii şi prietenii şi de multe ori aş putea spune că renunţ la ceva pentru mine ca să aibă ei, dar asta o consider o înzestrare de la Dumnezeu.


Ce nu îi place?
Nu îmi plac oamenii care iau peste picior alţi oameni. Nu îmi plac nici cei care vor să pară ceea ce nu sunt şi parveniţii pentru că în viaţă trebuie să urmezi nişte paşi ca să ajungi unde trebuie.


Profil


Născut: 23 februarie 1989, Buzău
Ocupaţie: moderator la Radio România

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite