FOTO Adrian Mocanu şi Roberta Doloiu s-au cununat religios. Miresei i s-a făcut rău în timpul ceremoniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miresei i s-a făcut rău
Miresei i s-a făcut rău

Cununia religioasă a început la ora 18.00 la Catedrala Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei din centrul oraşului. Chiar înainte de începerea slujbei, afara a început să plouă torenţial, semn că mirii vor avea belşug.

Mireasa a păşit în biserică la braţul naşului său, primarul Constantin Boşcodeală, iar Adrian Mocanu alături de Felicia Boşcodeală. Slujba a fost condusă de opt preoţi, printre care Paul Negoiţă, şi consilier al muncipiului Buzău şi preotul Mihail Milea.

Nunta Adrian Mocanu şi Roberta Doloiu

Ceremonia a durat mai bine de o oră, timp în care atât mirii, cât şi naşii au fost atent studiaţi de invitaţii prezenţi. În spatele lor s-au aflat părinţii, iar la 10 minute după începrea slujbei şi-a făcut apariţia şi Mircea Geoană.

Nunta Adrian Mocanu


Din cauza aglomeraţiei, dar şi a emoţiilor, miresei i s-a făcut rău şi le-a cerut preoţilor un pahar cu apă şi un scaun pe care să se aşeze.
La final, tinerii soţi au fost felicitaţi pe rând de părinţi, de naşi, de rude şi de prieteni, dar şi de Mircea Geoană, care va fi prezent preţ de câteva ore şi la petrecerea de la patinoar. La ieşirea din biserică, mirii au fost întâmpinaţi de 10 porumbei albi.

Nunta Adrian Mocanu


Toţi nuntaşii, împreunii cu soţii Adrian şi Roberta s-au îndreptat către patinoarul Ice Magic, acolo unde sunt aşteptaţi aproape 1.400 de invitaţi.

image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite