Un elev de la Liceul CFR s-a sinucis de Paşte! Colegii săi au aflat de tragedie astăzi, când au revenit din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul din banca în care ar fi trebuit să stea astăzi Tudorache Moldoveanu era gol. Colegii şi profesorii au aflat astăzi cu stupoare că adolescentul în vârstă de 16 ani a ales să îşi pună capăt zilelor chiar în ziua de Paşte, spânzurându-se cu un cablu de telefon într-o casă părăsită din comuna C.A.Rosetti.

Băiatul era elev în clasa a-IX-a, la Grupul Şcolar Transporturi Căi Frate. Atât colegii cât şi dascălii au numai cuvinte de laudă la adresa lui şi nimeni nu înţelege ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest.

"Am aflat cu tristeţe în această dimineaţă de tragedie. Încă nu ne vine să credem şi ne aşteptăm din moment în moment să îl vedem intrând în clasă. Era un copil linişti, la locul lui, nu putem înţelege ce a determinat un adolescent care avea tot viitorul în faţă să recurgă la un asemenea gest. Nu s-a plâns niciodată de nimic şi nu ştiam că ar avea problem acasă sau de altă natură", ne-a declarat cu tristeţe Tatiana David, profesoara de limba engleză a băiatului.

Tudorache Moldoveanu a fost găsit mort în ziua de Paşte într-o casă părăsită din comuna C.A.Rosetti. Anchetatorii au stabilit că s-a spânzurat de o grindă cu cablul de la telefonul mobil.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite