Adina Răducan va cânta în Macedonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adina Răducan  a luat marele trofeu la SuperStar Fest
Adina Răducan a luat marele trofeu la SuperStar Fest

Micuţa cântăreaţă Adina Răducan promite să ajungă o mare artistă sub îndrumarea lui Horia Brenciu. Deşi are doar 12 ani, Adina Răducan este obişnuită cu scena dar şi cu succesul. Este foarte apreciată de marii artişti iar de aproape trei ani face duet cu Horia Brenciu care spune că este foarte talentată şi îi prevede un viitor fulminant în muzică.

De curând, Adina a câştigat marele trofeul la categoria ei de vârstă la concursul SuperStar Fest, de la Bacău, calificându-se astfel la un concurs similar care va avea loc anul viitor în Macedonia.

De asemenea, a susţinut un recial împreună cu Horia Brenciu la Crizantema de Aur şi la emisiunea Dănuţ SRL cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la naşterea cântăreţului Frank Sinatra.

Adina Răducan se implică şi în strângerea de fonduri pentru copii defavorizaţi şi susţine recitaluri cu scop caritabil.

"Eu am început să cânt din plăcere şi asta o să continui să fac. Mă bucur când sunt apreciată iar pentru mine aplauzele publicului sunt cele mai importante. Dacă pot să ajut sau să fac un bine cuiva, nu o să ezit niciodată să o fac", ne-a mărturisit Adina Răducan.

Cea mai mare dorinţă a fetei este să ajungă să cânte pe marile scene din America, dar promite că nu va uita niciodată ţara natală şi oamenii care o ajută şi o susţin.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite