Actriţa Cristina Florea, nominalizată la premiile UNITER pentru rolul dintr-o piesă a teatrului George Ciprian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Florea, în piesa „Nişte fete”
Cristina Florea, în piesa „Nişte fete”

Teatrul „George Ciprian” va fi pentru prima dată de la înfiinţare reprezentat la Gala premiilor UNITER. Tânăra actriţă Cristina Florea a fost nominalizată la secţiunea debut graţie interpretării personajului Tyler în spectacolul „ Nişte fete” a lui Niel La Bute .

„Am fost foarte surprinsă atunci când am primit vestea. Imediat după spectacol, eram la cabină şi doamna Catrinel Dumitrescu a primit un telefon de la soţul său, Emil Hossu, care i-a spus de nominalizare”, ne-a declarat Cristina Florea.
Actriţă, aflată la început de drum, Cristina este absolventă a UNATC Bucureşti, promoţia 2009, iar în prezent este masterand al aceleiaşi universităţi.

Catrinel Dumitrescu i-a dat vestea


 Nominalizarea este o mare realizare pentru un teatru de provincie cum este „George Ciprian”, iar pentru tânăra debutantă o şansă extraordinară. „ Sunt la început de carieră. Nominalizarea este foarte importantă, este o portiţă ce îmi permite să mă fac cunoscută într-o lume în care se răzbeşte atât de greu. ” a declarat pentru Adevărul de Seară Cristina Florea. Nu ştie exact cum a reuşit să impresioneze criticii şi juriul UNITER, dar se gândeşte că a contat faptul că şi-a făcut rolul natural, emoţionant precum şi comicul pe care a încercat să îl scoată în evidenţă.
Piesa „Nişte fete”, o producţie a teatrului „George Ciprian” s-a bucurat de un mare succes la Teatrul Nottara din Capitală unde a avut două reprezentaţii, abmele jucate cu casa închisă.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite