Acţiunea rabla, la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au încheiat acţiunea care viza maşinile cu defecţiuni tehnice cu un bilanţ îngrijorător.

În numai două zile, ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii rutieri au aplicat peste 30 de amenzi şi au reţinut două permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare iar unuia dintre conducătorii auto i s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii au acţionat în echipe mixte, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român, în total fiind depistate peste 30 de autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, cum ar fi defecţiuni la sistemul de lumini, la tubulatura de evacuare a gazelor, cauciucuri uzate, sau modificări neomologate efectuate la caroserie.

La două dintre autovehiculele oprite pentru control pe DJ 203K, în localitatea Săpoca, au fost constatate defecţiuni grave la sistemul de frânare şi mecanismul de direcţie, motiv pentru care împotriva conducătorilor auto, un buzoian de 41 de ani şi un tânăr de 30 de ani din Berca, a fost luată şi măsura de reţinere a permisului pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, unui bărbat de 36 de ani din comuna Mărăcineni i-a fost întocmit dosar penal. Cu ocazia verificării autoutilitarei la volanul căreia acesta se afla, s-a constatat că îi lipsea numărul de identificare menţionat în cartea de identitate, nefiind poansonat pe caroserie. Poliţiştii i-au confiscat şi maşina.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite