Buzău: Accidente pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Accidente pe bandă rulantă
Buzău: Accidente pe bandă rulantă

Trei accidente într-o singură zi. Este bilanţul sumbru al zilei de ieri când cinci maşini au fost implicate în accidente de circulaţie pe raza judeţului Buzău.

Aseară în jurul orei 19.00 a fost sesizat la 112 un accident pe şoseaua Râmnicu Sărat- Puieşti. Din primele cercetări, se pare că şoferul maşinii de teren în vârstă de 20 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă, a derapat şi a ajuns în şanţ.  În urma impactului, o pasageră de 24 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, fiind  lovită la cap iar şoferul şi un alt pasager au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

 La doar 20 de minute, a fost semnalat un accident produs pe DN 2 E 85 pe raza localităţii Costeşti. Un bărbat din Argeş în vârstă de 45 de ani se îndrepta către Bucureşti, când i-a apărut brusc în faţa maşinii un pieton de 78 de ani, care a vrut să traverseze printr-un loc nepremis şi fără să se asigure. Şoferul a încercat să îl evite dar nu a mai putut şi în urma impactului, pietonul a decedat.

Cel mai grav accident petrecut ieri în Buzău s-a produs însă în dreptul localităţii Florica, pe DN 2 E85. Şase oameni au fost răniţi şi trei maşini s-au făcut praf, după ce un șofer grăbit nu a păstrat distanța, a lovit din spate o mașină care vira la stânga și a proiectat-o într-un autoturism de pe contrasens.

Toţi răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital dar au rămas internaţi doar patru. Doi dintre ei sunt în stare gravă cu fracture multiple, iar ceilalţi doi sunt ţinuţi sub observaţie pentru că au fost loviti la cap.

Acesta este al treilea accident care se petrece în acelaşi loc în ultimile luni. Celelalte două s-au soldat, din nefericire, cu trei moţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite