Accident în lanț pe șoseaua de centură din Buzău: Două persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru mașini au fost implicate, în această seară, într-un accident în lanț produs pe șoseaua de centură a municipiului Buzău şi soldat cu rănirea a două persoane, primele date furnizate de Poliţie arătând că accidentul s-a petrecut din cauza poleiului, iar unul dintre şoferi era băut.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, unde, din cauza poleiului, un autoturism Renault a derapat și s-a oprit pe marginea drumului, într-un morman de zăpadă.

La scurt timp, în zonă a staționat un autoturism Skoda înmatriculat în Dolj, șoferul oprind pentru a-i întreba pe cei din prima mașină dacă au nevoie de ajutor. Pentru că nu puteau scoate mașina rămasă blocată în zăpadă, la faţa locului a oprit și șoferul unui autoturism Matiz.

Conform primelor informații furnizate de Poliţie, accidentul s-a produs în momentul în care șoferul unui autoturism Dacia Logan cu număr de Buzău a venit cu viteză din spate și nu a putut evita impactul cu mașinile oprite, în acest mod producându-se carambolul, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că șoferul autoturismului Dacia Logan ar fi fost băut, având o alcoolemie de 1,21 la mie.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul este blocat pe ambele sensuri, în zonă formându-se coloane de mașini.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite