Accident rutier anchetat sub protecţia mascaților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un detaşament de intervenţie rapidă de la poliţia Buzău a intervenit sâmbătă după-amiază la locul unui accident rutier produs la graniţa dintre judeţele Buzău şi Vrancea, pentru a calma rudele şi cunoscuţii unei victime. Aceştia i-au împiedicat pe oamenii legii să facă măsurătorile. În accidentului produs pe drumul European 85 şi-a pierdut viaţa un tânăr de 22 de ani.

Aflat la volanul unui autoturism BMW, tânărul din Slobozia Bradului se întorcea de la Râmnicu sărat iar beția vitezei l-a făcut să apese accelerația fără să țină seama de carosabilul umed și de ceața destul de densă. După ce a ieșit dintr-o curbă, autoturismul a derapat iar șoferul nu l-a mai putut redresa. A intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism BMW condus de un polițist bucureștean. Din izbitură, mașina tânărului a ricoșat  în remorca unui autovehicul care circula regulamentar iar mai apoi în șanț. Șoferul a fost scos dintre fiare însă nu a mai putut fi resuscitat.

Polițistul bucureștean, Florin Obreja, s-a ales doar cu traumatism la mâna dreaptă în timp ce mașina lui s-a făcut zob. Omul legii lucrează la direcția logistică din cadrul Poliției Capitalei și spune că a văzut mașina derapând exact la câțiva metri în fața sa și nu a mai putut face nimic.

Rudele și cunoștințele tânărului care a murit au venit în număr mare la fața locului și au cerut socoteală pentru ce s-a întâmplat, blocându-le ancheta polițiștilor. Localnicii au încercat să-l bată pe polițist, motiv pentru care anchetatorii au fost nevoiți să cheme mascații pentru a aplana starea conflictuală.

Cât privește cauza accidentului, din primele cercetări reiese că de vină este tânărul care nu a adaptat viteze la condițiile de drum.

Traficul pe drumul european 85 în zona producerii accidentului a fost oprit mai bine de o oră iar apoi s-a circulat alternativ până ce autoturismele implicate  au fost scoase din carosabil.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite