A venit de la Galaţi să le vândă buzoienilor marfă de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de siguranţă publică  de la Poliţia Municipiului Buzău, care acţiona pe strada Frăsinet, a observat aseară, în jurul orei 20.00,lângă un autoturism înmatriculat în străinătate, doi tineri care ofereau spre vânzare diverse bunuri, trecătorilor.

La vederea poliţiştilor, cei doi au ascuns bunurile încercând să  plece. Au fost legitimaţi, ocazie cu care s-a stabilit că unul dintre tineri are 24 de ani şi este din Galaţi, iar cel care-l însoţea este un buzoian în vârstă de 20 de ani.

La controlul corporal sumar, asupra gălăţeanului a fost găsit un telefon mobil pentru care acesta nu a prezentat niciun document de provenienţă.

Cu ocazia controlului autovehiculului cu care se deplasau cei doi, au fost găsite patru sticle cu parfum de diferite mărci, pentru care cei doi nu aveau documente de provenienţă.

Cei doi comercianţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipale, împotriva lor fiind luată măsura sancţionării contravenţionale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite