A vândut calul fratelui său şi a ajuns în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Mihăileşti a ajuns la spital după ce a vândut calul fratelui său contra sumei de 900 de lei la doi bărbaţi, unul din Prahova şi nepotului său din Mihăileşti, în vârstă de 43, respectiv 27 de ani.

Supărat de tranzacţia fratelui, adevăratul proprietar al animalului a mers la cei doi cumpărători pentru a anula vânzarea. Pe fondul discuţiilor în contradictoriu ce au avut loc între bărbaţi, tânărul de 27 de ani l-a lovit pe consăteanul de 32 de ani, iar cei doi fraţi l-au lovit pe prahovean cu un lemn în cap.

În conflict a intervenit şi concubina acestuia, care a fost şi ea lovită. Apoi, cei doi fraţi au luat calul din curte şi l-au dus la domiciliul lor.
Bărbatul de 32 de ani din comuna Mihăileşti, prahoveanul de 43 de ani şi concubina acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi au luat măsura reţinerii împotriva tânărului de 30 de ani şi a fratelui acestuia.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite