VIDEO A treia zi de proteste a adus câteva zeci de buzoieni la Prefectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii continuă şirul protestelor antiguvernamentale, peste 50 de persoane manifestând în faţa Prefecturii în cursul zilei de luni. La miting au participat lideri de sindicat, revoluţionari şi membri ai partidelor din opoziţie.

Dotaţi cu pancarte şi steaguri decupate în mijloc, protestatarii buzoieni, aceiaşi care au fost şi duminică în Piaţa Dacia, s-au adunat la ora 14.00 în faţa Prefecturii. Au scandat mesaje împotriva preşedintelui şi a guvernului şi i-au huiduit pe şefii din Prefectură, reprezentanţii Puterii în teritoriu.

„Suntem puţini pentru că e un oraş mic dar contează mesajul transmis, acela că aşa nu se mai poate. În fiecare zi o să protestăm aici”, a declarat Georgică Simion, revoluţionar buzoian.

La protestul care a durat două ore au fost prezenţi şi lideri ai Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar Buzău. „Personal o să vin zilnic la aceste proteste, ca cetăţean cu drepturi, însă sindicatul va organiza propriul miting, la care oricine se poate alătura, în cursul zilei de joi, când aşteptăm cel puţin 400 de participanţi. Am depus cerere pentru autorizare şi sperăm să o şi obţinem”, a declarat Ion Dobre, preşedintele SIP Buzău.

Nucleul de protestatari din Buzău a hotărât să organizeze zilnic mitinguri la Prefectură şi iau în calcul ca într-una din zile să meargă la Bucureşti, în Piaţa Universităţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite