A fost lansat programul “Zile Gratuite de Vacanţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a lansat "Zile Gratuite de Vacanţă", un nou program desfăşurat în parteneriat cu hotelierii din România.

Programul include oferte speciale care sfidează criza financiară, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, dupa modelul "plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7".

Mai exact, cei care cumpără o vacanţă în România, pentru perioada 15.06- 15.07.2010 şi 15.08- 31.08.2010, pot primi pentru preţul plătit, una sau două nopţi gratuite de cazare.

"Zile Gratuite de Vacanţă" face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea. 2010 - Anul ofertelor speciale", proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, dintre care amintim:"Inscrieri timpurii", "Mini-preţuri de vacanţă", "Supliment la masă", "Vacanţe speciale de evenimente".

Toate ofertele şi programele speciale sunt disponibile, exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, nu direct prin intermediul hotelurilor.

Pentru detalii despre campaniile promoţionale promovate de către agenţiile de turism membre ANAT, puteţi accesa site-ul www.anat.ro/zilegratuite.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite