A distrus un gard și peretele unei gospodării din Tisău. Șoferul, un tânăr din Berca, a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Vineri, în zori, polițiștii buzoieni au fost anunțați de proprietarii unei gospodării din comuna Tisău că gardul și un perete al locuinței au fost distruse de un autoturism. Incidentul s-a petrecut în apropierea DJ 100H.

Imediat după primirea apelului, la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul Postului de poliţie comunal Tisău. Omenii legii au găsit autoturismul respectiv înfipt în casă, însă nu şi cei doi ocupanţi ai mașinii, care au plecat imediat ce au fost ajutaţi de doi localnici să iasă din maşină.

După aproximativ 45 de minute, cei doi ocupanţi au revenit la faţa locului, iar poliţiştii au stabilit, în urma activităţilor desfăşurate, că şoferul era un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Berca, iar pasagerul un consătean al acestuia, de 24 de ani.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a refuzat să se supună testării aerului expirat şi recoltării probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 5 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite