A distrus parapetul metalic de pe DN10 şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poiţiştii de la Siriu au fost sesizaţi de câţiva localnici că pe DN 10, în apropiere de km 94, parapetul metalic a fost găsit dislocat şi rupt, iar vegetaţia din zonă indică faptul că în acel loc s-a produs un eveniment rutier.

La faţa locului, poliţiştii au găsit două lise metalice şi doi stâlpi metalici, provenite de la un utilaj greu şi cioburi de parbriz spart.


În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în locul respectiv s-a produs un eveniment soldat cu pagube materiale. În timp ce conducea un buldoexcavator pe DN 10, din direcţia Braşov către Buzău, un bărbat de 43 de ani din comuna Siriu a pierdut controlul direcţiei, autovehiculul a părăsit partea carosabilă, a rupt parapetul metalic şi s-a răsturnat pe partea dreaptă.După producerea evenimentului, buldoexcavatorul a fost scos cu ajutorul unui utilaj forestier şi dus la domiciliul bărbatului.


În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care pe numele său s-a întocmit dosar penal.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite