A apărut cel de-al treilea număr al săptămânalului ADS Buzău!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - Îşi vinde organele ca să îşi crească cei patru copii. Un bărbat de 39 de ani din Limpeziş vrea să îşi vândă organe vitale fără să conştientizeze riscurile la care se expune.


ORAŞ - Trotuare de fiţe din pavaj multicolor. Autorităţile locale şi-au propus să investească în reabilitarea trotuarelor din centru şi din zonele de promenadă


REPORTAJ - Nu vrea icoane în şcoli. Cel care a declanşat în nume propriu acţiunea de scoatere a iconelor din şcoli şi a susţinut până de curând că este un ortodox practicant, dar acum spune că s-a lepădat de creştinism.

TIMP LIBER - Distracţie cu Puya în aer liber. Interpretul susţine un concert vinery în Atlantis.


SPORT REPORTAJ
-L-a făcut campion pe Dobrin. Atacantul Mitică Ghizdeanu a scris istorie în fotbalul românesc pe 10 iunie 1979.


UTILE - Află ce acte îţi sunt necesare pentru eliberarea cazierului judiciar.


OAMENI
- Eliza Teodorescu este cercetător de elută în horticultură. Duce o luptă continuă pentru a conserva gustul legumelor autentice româneşti pentru generaţiile viitoare.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite