A apărut al zecelea număr din săptămânalul ADS Buzău. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADS Buzău, 1 septembrie 2011
ADS Buzău, 1 septembrie 2011

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI – Moarte suspect, neanchetată din lipsă de bani. Cercetările în cazul morţii unei fetiţe trenează de doi ani deoarece nu sunt bani pentru plata expertizei medico-legale..

DIN ORAŞ – Noua maternitate va fi gata în nouă luni. Consiliul Judeţean a contractat un credit cu care va reuşi să finalizeze construcţia noii maternităţi de pe strada Victoriei..

REPORTAJ – Pilotul care trăieşte printre vulturi. Ioan Lezeu a bătut lumea în lung şi-n lat la manşa avioanelor TAROM, iar cum face agroturism.

TIMP LIBER – Locuri ideale pentru stat cu băţu-n baltă.

SPORT – Pugilista Maria Răducan a fost abandonată de mamă într-o maternitate, însă viaţa grea a încurajat-o să devină campioană.

UTILE - Cum se obţine ajutorul de deces.

OAMENI – Ana Bratosin Stoian, mbasador al cântului popular românesc.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite