A apărut al unsprezecelea număr din săptămânalul ADS Buzău. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADS Buzău 11
ADS Buzău 11

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI - Cum a apus al doilea Maglavit al României. Un izvor cu apă despre care se spunea că este miraculoasă aduna, cu ani în urmă, zeci de mii de credincioşi. Apa tămăduitoare de la Smeeni a fost dată acum uitării.

DIN ORAŞ – ANL-ul din Buzău, doar o promisiune. Primarul nu le dă nicio şnsă celor peste 700 de buzoieni care vor să fie chiriaşi în blocurile destinate oamenilor tineri.

REPORTAJ – Vulcanii Noroioşi pot lansa turismul buzoian. Cel puţin şase astfel de obiective i-ar putea atrage în judeţul Buzău pe turiştii de pretutindeni, cu puţin ajutor din partea autorităţilor.

TIMP LIBER – Serbări câmpeneşti pe ultima sută de metri.

SPORT – Capitala endure din România. Trei evenimente deosebite au pus judeţul pe harta endure-ului naţional şi internaţional.

UTILE - Acte necesare pentru dosarul de şomaj

OAMENI – Constantin Costel a adus parapanta la Buzău.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite