ANL construieşte 800 de locuinţe în Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul Buzău se va extinde în următorii cinci ani cu un complex rezidenţial pe care ANL îl va construi pe un teren cedat de armată.

Proiectul imobilar de amploare a demarat, zilele trecute, o dată cu semnarea unui protocol de către ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, cel al Apărării, Gabriel Oprea, şi primarul Constantin Boşcodeală. S-a parafat trecerea a zece hectare de teren, proprietate a statului, din administrarea Armatei, în cea a Primăriei, astfel încât autorităţile locale să poată începe introducerea utilităţilor în această zonă.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe va începe, cel mai probabil, anul viitor, construirea mai multor blocuri cu patru etaje, în care vor fi amenajate aproximativ 800 de apartamente. Peste 200 dintre acestea vor reveni, potrivit protocolului, tinerilor angajaţi în Armată.

“Pentru viitoarele proiecte vom reuşi să strângem bani din vânzarea locuinţelor ANL date deja în folosinţă”, a declarat ministrul Dezvoltării, Elena Udrea.

La Buzău, au fost amenajate între anii 2002 şi 2006, cu fonduri ANL, doar patru blocuri, în care locuiesc aproximativ 120 de familii. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite