IMPORTANT A apărut un nou număr al săptămânalului ADS Buzău!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul celui de-al patrulea număr:

DEZVĂLUIRI - În spatele multor chete umanitare se ascund escrocherii de proporţii. Unele asociaţii aşa zis filantropice cer bani în numele unor copii care suferă de afecţiuni grave dar sumele nu ajung la aceştia. Topul despre metodele folosite de escroci pentru a da tunuri financiare pe seama suferinţei şi a sensibilităţiii semenilor.

COMUNITATE - Cea mai nouă piaţă din Buzău a rămas fără comercianţi. Un proiect de urbanism al primăriei Buzău a murit după numai o lună de la lansare, din cauza amplasamentului prost gândit.

DISTRACŢIE - Harta ştrandurilor din judeţul Buzău şi ofertele acestora

SPORT - Campionatul mondial de enduro a fost ignorat total de guvernanţi. Ministerele nu au mişcat un deget în sprijinirea organizării competiţiei de la Buzău. Asfel, s-a ratat o oportunitate uriaşă de a promova imaginea României prin intermediul acestui eveniment, care a fost amplu mediatizat în peste 100 de ţări.

OAMENI - Povestea lui George Lixandru, un poet expert în calculatoare. Este unul dintre puţinii literaţi dedicaţi cuvântului scurs din condei care, odată trecuţi de tinereţe, mai cred în puterea adaptării la publicistica nouă.

UTILE - Află cum îţi poţi face asigurarea obligatorie la casă. Termenul limită până la care trebuia încheiată o poliţă de asigurare a locuinţei a trecut, însă amenzile din partea Primăriei pot fi aplicate din luna august 2012, astfel că mai este încă timp pentru a evita eventualele sancţiuni.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV săptămânal.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite