10.10.2010: Aylin Rahela s-a născut sub semnul lui „Zece peste tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aylin Rahela Budescu este primul copil născut în data de 10.10.2010 la maternitatea din Buzău
Aylin Rahela Budescu este primul copil născut în data de 10.10.2010 la maternitatea din Buzău

Ziua a zecea, din luna 10 a anului 2010. Specialiştii spun că este o zi cu o încărcătură deosebită. Tocmai de aceea, mulţi şi-au programat pentru această dată nunta, botezul copilului şi alte evenimente importante.

Sunt însă şi cazuri în care evenimentele majore din viaţa unora s-au produs la voia destinului. Este cazul micuţei Aylin Rahela Budescu, primul copil născut astăzi, sub semnul acestui 10.10.10, la maternitatea din Buzău. Părinţii sunt extrem de fericiţi şi speră ca această zi să îi aducă fetiţei noroc înzecit în viaţă.

Mihaela Budescu şi Nicuşor Ilie s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate şi de atunci sunt nedespărţiţi. Se iubesc enorm şi îşi doreau foarte mult un copil care a venit pe lume în duminică la maternitatea din Buzău. „Ne-am dorit foarte mult acest bebeluş. Este primul nostru copil şi suntem fericiţi că este sănătoasă. Vrem să îi punem numele Aylin Rahela. Aylin în limba turcă însemnă „aura din jurul lunii" iar Rahela se regăseşte în istoria religiei", ne-a mărturist Mihaela, mama fetiţei.

Doctorii spun că este un copil perfect sănătos, născut la termen, un copil de nota 10. "Copilul este bine, a fost o naştere naturală la termen. Fetiţa a avut la naştere greutatea de 3.300 kilograme şi starea sa este foarte bună", ne-a declarat Mariana Micu, medic neonatolog la Maternitatea Buzău.

Având în vedere data naşterii, 10.10.2010, părinţii speră că fetiţa va avea parte numai de astfel de cifre când va creşte şi va merge la şcoală. "Sperăm, în primul rând, să fie sănătoasă şi să fie norocoasă înzecit. Cu 10 pe linie la data naşterii, poate o să fie şi un elev eminent, cu 10 pe linie şi la şcoală", ne-a declarat Nicuşor, tatăl fetiţei.

Potrivit specialiştilor în numerologie, repetiţia numărului 10 înseamnă completare, perfecţiune şi frumuseţe.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite