“Sânzienele” plănuiesc să cucerească Mamaia Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
“Sânzienele” plănuiesc să cucerească trofeul Mamaia Copiilor
“Sânzienele” plănuiesc să cucerească trofeul Mamaia Copiilor

Talentul micilor interprete din formaţia de muzică etno, “Sânzienele”, şi priceperea compozitorului Constantin Ungureanu, deţinătorul unui portofoliu bogat de creaţii premiate, pot forma reţeta care să aducă trofeul Mamaia Copiilor în Buzău.

Cele cinci fete care compun ansamblul “Sânzienele” au început déjà pregătirile pentru participarea la ediţia din acest an a Concursului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor, cu o melodie compusă de profesorul Constantin Ungureanu.

Chiar dacă trupa lor este tânără, aproximativ un an de existenţă, fetele déjà se pot mândri cu o experienţă bogată şi numeroase premii. “Sânzienele” sunt: Elena, Andra,  Anastasia, Cătălina şi Claudia, cele mai multe dintre ele fiind foste componente ale formaţiei Minimelos”, de la Palatul Copiilor.

Anul trecut, „Sânzienele” au participat la aproximativ 30 de festivaluri, serbări, evenimente culturale şi turistice din judeţ dar şi din ţară. De asemenea, au filmat un videoclip pentru un colind, pe care l-au difuzat în perioada sărbătorilor de iarnă mai multe televiziuni tematice.

În 2010 vor porni o campanie de promovare a noului videoclip, „Mândre’s sanzienele”, care va fi difuzat la toate televiziunile mari din ţară, după  care vor lansa pe piaţă primul CD al trupei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite