“Dacia” Buzău salvată, din nou, de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele financiare grave ale echipei de volei Dacia Buzău nu mai constitue o noutate pentru nimeni, mai mult, elevii lui Boldişteanu s-au consolat cu ideea că banii vor fi mereu o "fata morgana" pentru ei. După ce etapa precedentă a mers la Dej pe banii adversarilor, situaţia putea deveni şi mai jenantă la meciul de sâmbătă de pe teren propriu, echipa fiind în imposibilitatea de a plăti baremul de arbitraj.

Salvarea a venit însă tot de la Primărie, mai precis, de la Constantin Boşcodeală.


"A fost o situaţie jenantă să mergem la Dej pe banii adversarilor. Chiar şi aşa să ştiţi că am primit telefon de la conducerea clubului ardelean şi m-au felicitat pentru ce echipă avem. Băieţii au jucat bine, s-au bătut pentru orice minge, in ciuda scorului aparent dezastruos. Revenind la meciul de mâine, îl putem organiza in cele din urmă chiar dacă marţi când am ieşit din spital nu aveam niciun leu in cont. Miercuri, am primit însă un telefon de la primarul Constantin Boşcodeală care mi-a promis că ne dă o mână de ajutor, ceea ce s-a şi întâmplat. Încă o dată, ca să glumim puţin, am fost salvaţi de... Primărie", ne-a declarat Marian Boldişteanu.


Astfel, sâmbătă de la ora 12.00 în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi", Dacia Buzău va întâlni VCM Piatra Neamţ, într-o partidă programată in cadrul etapei a 16-a a campionatului regulat al Diviziei A1.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite