În weekend se deschid ştrandurile! Vezi cât costă o zi de plajă în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii pot scăpa de arşiţă bălăcindu-se în bazinele special amenajate în oraş. Majoritatea ştrandurilor din Capitală sunt deschise între orele 8 şi 20, iar preţurile sunt cuprinse între 10 şi 50 de lei.


Ştrandul Dâmboviţa sau Ciurel, aşa cum mai este cunoscut, situat pe Şoseaua Virtuţii se va deschide sâmbăta aceasta, de la ora 8.00. Modernizat recent, locul dispune de cinci bazin de înot, dintre care trei sunt pntru adulţi. Copiii au şi ei două bazine, locuri de joacă, terenuri unde pot juca fotbal şi tenis de masă ori de câmp. Plaja are nisip, şezlonguri şi umbreluţe precum şu duşuri. De luni până vineri preţul biletului de intrare este de 10 lei, iar în weekend de 15 lei. Copiii până în şapte ani au gratuitate.

Tot în weekend este deschis şi Ştandul Drumul Taberei situat pe strada cu acelaşi nume, la numărul 115. Ştrandul primeşte zilnic 2.000 de persoane pe plaja din gazon pe care sunt amenajate şezlonguri, umbreluţe şi tobogane. Aici preţul este de 20 de lei în timpul săptămânii şi de 30 de lei în weekend. De asemenea, copiii sunt scutiţi de bilet.

Un alt ştrand, cel din Giuleşti, administrat tot de Primăria capitalei urmează să se deschidă la începutul lunii viitoare.

Water Park, deschis la 9 iunie

Pe lângă ştrandurile amenajate şi întreţinute de municipalitate, bucureştenii mai au la dispoziţie oferta investitorilor privaţi. Water Parkul din Otopeni care se întinde pe 10.000 de metri pătraţi este cel mai mare parc acvatic din Bucureşti şi îşi poate primi petrecăreţii începând din data de 9 iunie. La dispoziţia celor aproape un milion de vizitatori stau 8 piscine, 27 de tobogane şi 4.000 de şezlonguri. 
Ştrandul Cara din Titan, aflat în apropierea Parcului Titan, s-a deschis de la 1 mai. Biletul de intrare costă 15 lei în weekend şi 10 lei în timpul săptămânii  Este deschis între orele 9 şi 18.

Ştrandul Copiilor – Văcăreşti, situat pe strada Pridvorului, se va deschide sâmbătă, la ora 10. Tarifele sunt: 10 lei în timpul săptămânii şi 25 de lei în weekend. Ştrandul va fi deschis după programul: 10 – 18.

Preţuri

Ştrandul Dâmboviţa (Ciurel) - 10 lei în timpul săptămânii, 15 lei în weekend.

Ştandul Drumul Taberei - 20 de lei în timpul săptămânii, 30 de lei în weekend

Ştrandul Cara Titan – 10 lei în timpul săptămânii, 15 lei în weekend

Ştrandul Copiilor – Văcăreşti -  10 lei în timpul săptămânii şi 25 de lei în weekend.

Ştrandul Water Park –   30 lei (15 lei copiii sub 1,5 metri) în timpul săptămânii şi 50 de lei (25 de lei copiii) în weekend.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite