Săptămână de foc pentru şoferii bucureşteni! Poliţiştii vânează vitezomanii.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri din Capitală vor fi de luni până duminică pe principalele artere din Bucureşti, pentru prinderea şoferilor care depăşesc viteza legală. Acţiunea "Speed Operation" este desfăşurată de poliţiştii rutieri din Capitală, în perioada 22-28 august. 

Acţiunea se desfăşoară sub egida egida Tispol şi vizează protejarea participanţilor la trafic, reducerea numărului accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive şi asigurarea unui climat de siguranţă rutieră.

"Speed Operation" se va desfăşura pe principalele artere din Capitală, au declarat, luni, reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.
Organizaţia Tispol a fost înfiinţată de forţele de poliţie rutieră din Europa, în scopul perfecţionării modului de aplicare a legislaţiilor rutiere şi în încercarea de reducere a numărului de victime în urma accidentelor.

Tispol şi forţele de poliţie rutieră din Europa acţionează împreună pentru reducerea costurilor societăţii, cauzate de cei peste 39.000 morţi şi 3,5 milioane de răniţi înregistraţi anual pe drumurile Uniunii Europene.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite