FOTOGALERIE. Zece artişti români vernisează expoziţia “Omagiu”, pentru a comemora 9/11

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au expus 30 de picturi la Galeria “Caelum” din New York, zece artişti absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă, vor organiza un eveniment şi în Capitală, pentru a comemora evenimentele nefericite petrecute în New York în urmă cu zece ani.

Aceştia au lucrat la proiect timp de un an, iar în urmă cu câteva zile s-au întors din SUA, unde şi-au expus picturile. Aceştia au şi donat zece dintre ele. “În ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate pe tot parcursul proiectului, am reuşit, am arătat lumii de peste Ocean că şi nouă ne pasă. Expoziţia din New York a avut succes. Vizitatorii au fost surprinşi de gestul nostru, de imaginile şocante prezentate, de modul în care ne-am prezentat. Am fost primiţi ca nişte adevăraţi ambasadori şi sperăm că am contribuit, pozitiv, la imaginea României peste Ocean”, a povestit Jana Biciuşcă, la întoarcerea acasă.

  Click pe poză pentru fotogalerie!

Proiectul TEN a însemnat într-o primă instanţă o expoziţie în luna iulie la Galeria CatacombaUNA din Bucureşti, apoi cea din Bucureşti şi la final, vernisarea expoziţiei “Omagiu” la European Art Gallery (Bdul. Regina Maria nr.18), din această seara, de la 21.30. Expoziţia este deschisă publicului timp de două săptămâni.

 

 

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite