Nu se poate circula fără patine pe trotuarele din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia care a căzut în această dimineaţă peste zăpada îngheţată din Capitală a făcut impracticabile trotuarele. Pietonii n-au avut de ales şi au circulat pe străzile principale.

Bucureştenii care s-au încumetat în această dimineaţă să iasă din case au avut parte de o adevărată aventură. Ploaia care a căzut peste zăpada îngheţată a transformat trotuarele în adevărate patinoare. Cei care n-au vrut să rişte să-şi rupă gâtul au circulat pe şoselele principale unde primăria a împrăştiat material antiderapant şi se circulă fără probleme.


La ora 8.50 am încercat să aflăm cum şi unde au intervenit reprezentanţii primăriilor locale pentru a face trotuarele practicabile. Purtătorul de cuvânt al primăriei sectorului 2, Anatol Albu, a spus: „Nu ştiu să vă răspund la această întrebare. Lăsaţi-mă o jumătate de oră să ajung la serviciu şi vă spun ce am facut”.
În sectorul 3, pe trotuarele aferente străzilor principale primăria nu intervenise în niciun fel cu material antiderapant, cu atât mai puţin pe trotuarele străzilor laterale. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite