ţinute de iarnă în culori închise pentru bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu anotimpul rece au apărut în magazine jachetele, gecile şi paltoanele. Dacă cele pentru femei se axează pe modele cu blăniţă, în materie de vestimentaţie de iarnă, pentru

Odată cu anotimpul rece au apărut în magazine jachetele, gecile şi paltoanele. Dacă cele pentru femei se axează pe modele cu blăniţă, în materie de vestimentaţie de iarnă, pentru bărbaţi, la modă sunt culorile sobre: negru, maro, gri şi, mai rar, kaki sau crem.
"Cele mai recomandate sunt stofele uni, în culori închise: negru, maro, bleumarin, pentru că sunt mereu la modă. şi ţesăturile tweed sau în tonuri de gri sunt potrivite", ne-a explicat Florina Iordache, responsabil vânzări la Dinasty. În cazul unei ţinute elegante, designerii recomandă un palton sau pardesiu, iar pentru adepţii stilului casual sunt indicate gecile scurte. Cei care vor să fie trendy, când ies în club, pot opta pentru modelele până în talie. "Paltoanele mai lungi sunt mai elegante, iar cele care se termină deasupra genunchiului se încadrează în stilul casual. De asemenea, paltonul trebuie să fie suficient de lung, astfel încât să acopere hainele purtate pe dedesubt", spune Florina Iordache, responsabil vânzări la Dinasty.
În magazinul Danik se găsesc modele de haine bărbăteşti elegante şi casual, din lână, drepte, şi unele dintre ele cu nasturi ascunşi. Aici găsim şi pulovere, şi sacouri, care pot fi asortate fiecăruia dintre modele. Iubitorii jachetelor cu blăniţă pot alege modelele de la Bigotti, dar şi pe cele de la Celio. În acest din urmă magazin se găsesc şi jachete din piele, mai elegante sau sport.
Cei de la Dinasty spun că paltonul se poate purta şi zi de zi, dar, în acest caz, el trebuie asortat cu pulovere şi pantaloni din velur sau blugi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite