O echipă de televiziune agresată, în timpul probei de bacalaureat, în curtea Liceului “Nicolae Iorga”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cameraman al televiziunii Realitatea TV susţine că a fost agresat de un bodyguard al şcolii, pe motiv că l-ar filma. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii.

UPDATE Potrivit jurnaliştilor de la postul Realitatea, aceştia ar fi ajuns în curtea liceului din sectorul 1 al Capitalei şi au fost lăsaţi de bodyguard în curte să filmeze. Ulterior, paznicul i-a cerut cameramanului să se aşeze pe bancă şi apoi să iasă din curte. Supărat că echipa l-ar fi filmat, acesta l-ar fi lovit pe cameraman şi apoi a distrus camera de filmat.
Şeful firmei de pază i-a desfăcut contractual de muncă agresorului.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti se delimitează de fapta agentului de pază. "Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Liceul Teoretic «Nicolae Iorga» se delimitează de incidentul ce a avut loc astăzi, în cadrul căruia un angajat al firmei de pază a agresat un operator al unui post de televiziune. Considerăm că asemenea incidente nu reprezintă un exemplu bun pentru elevi şi afectează buna desfăşurare a activităţilor educative. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va urmări împreună cu autorităţile locale asigurarea unui cadru de normalitate şi siguranţă a elevilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", au explicat aceştia într-un comunicat de presă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite