Bucureşti:Cursuri de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanţa va fi mult mai distractivă dacă cei mici vor participa la seria de ateliere dedicată lor, începând de astăzi până la 14 august.

La sediul companiei Teatrul Fără Frontiere din strada Jean Louis Calderon 33 vor avea loc cursuri teatrale, în special improvizaţie şi joc. Acesta îşi propune să dezvolte capacitatea de colaborare a copiilor şi să ajute la menţinerea potenţialului lor creativ.
Copiii cu vârste între 7 şi 12 ani vor plăti o taxă de 220 de lei pentru un curs, iar programul zilnic este de la ora 10.00 la ora 14.00. 

Hai la joc!


Teatrul Fără Frontiere organizează o nouă serie a cursului de improvizaţie pentru începători, de la 12 august.
Pentru adulţi, cursul îi ajută să-şi dezvolte spontaneitatea, imaginaţia, intuiţia şi flexibilitatea. De asemenea, cei care vor urma lecţii de improvizaţie ajung să gândească pozitiv, să devină încrezători.

Astfel, relaţiile cu cei din jur se consolidează într-un mediu distractiv, lipsit de concurenţă, în care fiecare îşi poate explora latura artistic, promit organizatorii.
Modulul dedicat începătorilor se desfăşoară pe parcursul a patru întâliniri ce vor avea loc miercurea, în intervalul 19.00-21.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite