O săptămână de teatru pe Lipscani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de săptămâna viitoare, sub deviza “festival de teatru independent de orice”, bucureştenii pot viziona mai multe spectacole în Centrul Vechi.

De la ora 19.00 sau 21.30, la Teatrul de pe Lipscani 53 - La MUSE vor fi puse în scenă piesă după piesă. Bucureştenii pot viziona săptămâna viitoare, de luni până duminică, 20 de spectacole din producţiile teatrelor independente din Bucureşti.

Printre piese se numără “Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”, “Cum m-am lăsat de gândit”, “Cada cu picioare”,” Amalia respiră adânc”, ”Cui i-e frică de Virginia Woolf?”,  ”Ce ne spunem când nu ne vorbim”, ”American Buffalo”, ”One woman magic show”, “Un exerciţiu de comedia dell’arte”, “Fitness”, ”Copiii Răi”, ”7 zile din viaţa lui Simone Labrosse”, ”Declar pe proprie răspundere”, ”Fata cu cărămida-n gură”  şi altele.

Teatrele care îşi vor aduce piesele pe Lipscani sunt Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatrul Metropolis, Asociatia “În Culise”, Teatrul de Magie, Maşina de vise, Artistic Production &Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru sau Compania de Teatru D’AYA.

Piesele de teatru costă de la 30 de lei, iar rezervări se fac la 0727100856 sau la festival.undercloud@daya.ro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite