Un englez a fost sechestrat şi jefuit de un taximetrist în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetristul i-a cerut o sumă mai mare decât costa iniţial călătoria. Pentru că nu a primit cât a cerut, şoferul l-a imobilizat pe străin cu ajutorul unui prieten, după care l-au jefuit de toţi banii pe care îi avea la el.

Un britanic, venit în România cu afaceri, a fost sechestrat şi jefuit de un taximetrist. Mai mult, deşi străinului i s-a comunicat că preţul pe kilometru este 1,39, la terminarea cursei i s-a dat un bon pe care scria 1,5 lei per kilometru. Taximetristul i-a cerut o sumă mai mare decât costa iniţial călătoria. Pentru că nu a primit cât a cerut, şoferul l-a imobilizat pe străin, cu ajutorul unui prieten, şi l-a jefuit pe englez de toţi banii pe care îi avea la el, susţine rtv.net.

Se schimbă Legea Taximteriei

Noile amendamente la Legea Taximetriei îi obligă pe şoferi să-şi pună un geam care să îi despartă pe şoferi de client, un buton de panică, menit să dea alarma la 112. Acestea sunt noile reglementări, pe care ar fi obligate să le respecte companiile de transport, daca legea propusă de un deputat va trece de votul Parlamentului.

Taximetrist din Iaşi înjunghiat de o basarabeancă şi lăsat fără maşină FOTOGALERIE

Multi dintre cei care merg zi de zi cu taxiul se plang de atitudinea soferilor. Unii fumeaza cand conduc, vorbesc tare la telefon sau intervin in discutiile clientilor, fara sa le ceara permisiunea.

Uneori, însă, chiar taximetriştii cad victime agresiunilor. Din pacate, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, au fost şoferi de taxi care şi-au pierdut viaţa după ce au fost atacaţi de clienţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite