Bucureşti: S-a găsit superbolid, căutăm proprietar! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ a lansat campania „Cine este Fredy? Găsit superbolid, căutăm proprietar!“, care încearcă să-l descopere pe posesorul replicii Ferrari, nemişcat din Piaţa Romană de trei ani. Cel care ne va ajuta să-i dăm de urmă proprietarului va fi premiat cu o machetă originală de colecţie a unui Ferrari F40.

În parcarea din zona gurilor de metrou de la Piaţa Romană, patru maşini sunt nemişcate de câţiva ani buni. Un Trabant, un Ford, un Renault Megane şi de asemenea, o replică a unui Ferrari, înmatriculat în California, cu numărul „Fredy OK“, acesta fiind şi numele proprietarului.

Locuitorii din blocul de lângă parcare pot da însă, ceva mai multe informaţii. Aceştia ne pot asigura, că potrivit numărului de înmatriculare, chiar aşa îl cheamă şi pe proprietar: Fredy. „Este a lui Fredy, aşa îl cheamă. E abandonată de vreo trei ani. Cine ştie unde o fi?”, a spus unul dintre paznicii de la blocurile de vizavi.

„Cine-i domne’ Fredy ăsta?”

Întrebaţi ce ştiu despre această maşină, bucureştenii au devenit din ce în ce mai curioşi. „Se pare că este a unuia Fredy. Cine o fi domne’ ăsta? Sincer, autorităţile ar trebui să o ia pentru că ocupă aiurea un loc de parcare. O fi furată şi poate nu a reclamat-o nimeni, că e de vreo 2 ani pe-aici”, propune Stelian Ignat, pensionar.

„Are număr cu Fredy, aşa cred că îl cheamă. Chiar sunt curioasă cine e şi de ce şi-a lăsat o asemenea maşină aici. N-aş crede să nu valoreze nimic. Eu o ştiu aici de vreo 2 ani”, spune Eugenia, o tânără care locuieşte în apropiere.

Zgâriată şi plină de praf, maşina din parcarea de pe Bulevardul Magheru a devenit în timp un fel de emblemă a respectivei parcări. Nu doar locuitorii din zonă pot spune că este neclintită de mai bine de trei ani, ci şi trecătorii.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/film 2.flv iurl=/editor_files/Image/freddy.jpg width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false


 „Acum mult timp, când am văzut-o aici, chiar o admiram. Dar după aceea, când am început şcoala şi veneam des în zonă am văzut cum se transformă într-o rablă. E vai de ea, acum ocupă locul asta degeaba. Cine ştie a cui o fi”, spune Cătălin Toader, student care circulă des prin această zonă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite