Peste 9.000 de elevi şi studenţi vor pleca în tabere de vară organizate de Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 9.000 de elevi şi studenţi cu rezultate deosebite vor pleca în această vacanţă de vară în tabere la mare şi la munte organizate de Primăria Capitalei. 

Taberele vor avea loc în perioada 25 iunie – 30 august. Potrivit municipalităţii, aceste tabere şi excursii tematice organizate la mare şi la munte pentru elevii activi şi merituoşi reprezintă o modalitate de stimulare şi de recompensare a implicării şi a performanţei copiilor şi tinerilor bucureşteni în plan şcolar şi extrascolar.

Acordarea acestor premii speciale are ca scop şi recunoaşterea activităţii şi meritelor elevilor remarcaţi în plan şcolar (premianţii unităţilor şcolare, şefii de promoţie ai liceelor bucureştene, medaliaţii la diferite concursuri pentru copii şi tineret, olimpicii internaţionali pe discipline, campionii sportivi naţionali şi internaţionali, copiii şi tinerii cu talente deosebite în domeniul cultural-artistic).

“Ma bucur că Primăria Capitalei reuşeşte, în ciuda dificultăţilor financiare actuale, să îi recompenseze pe copiii cu rezultate scolare deosebite şi să continue un program iniţiat de municipalitate în urmă cu patru ani. Consider că este un gest de normalitate să acordăm atenţia şi respectul acestor elevi care fac parte din elita învăţământului românesc”, a declarat Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite