Servicii medicale gratuite pentru nevoiaşii din sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care sunt în evidenţa serviciilor sociale din sectorul lui Constantin Poteraş pot beneficia de servicii stomatologice şi oftalmologice gratuite.

La un an de la deschiderea cabinetelor stomatologic şi oftalmologic din sectorul 6 al Capitalei, aproape 2500 de persoane au beneficiat de serviciilor acestora. Persoanele care au un venit până în 705 lei pe membru de familie pot beneficia în continuare de servicii gratuite, în timp ce cei care au venituri până la 1.000 de lei pe membru de familie vor achita 30% din valoarea acestora. De o reducere de până la 50% beneficiază şi cei care câştigă până la 1.500 de lei pe membru de familie, dar uşile cabinetelor sunt deschise şi cei care au venituri mai mari, doar că aceştia trebuie să plătească integral costul serviciilor.

Se pot adresa cabinetelor persoanele care au nevoie de consult oftalmologic, stomatologic sau chiar intervenţii chirurgicale. Cabinetele se află în cartierele Militari, pe Bld. Uverturii nr. 81 şi pe Aleea Callatis nr. 14, în Drumul Taberei, iar programul este zilnic, între orele 9.00 şi 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite