Nou sport de iarnă, coada la Vanghelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa Primăriei sectorului 5 erau de dimineaţă aproximativ 10 persoane care aşteptau să ia bilete pentru alţi 200 la Revelionul organizat de Primăria Sectorului 5 la Romexpo.

Ca şi în anii precenţi, petrecerea de Revelion, organizată de primăria condusă de Marian Vanghelie, începe cu scandalul biletelor. De teamă să nu piardă punerea în vânzare a tichetelor, pensionarii au început deja să stea la coadă la intrarea în Primăria sectorului 5.

Astăzi, la ora 9.00 dimineaţa, în ciuda temperaturii foarte scăzute de afară, -6 grade Celsius, zece persoane stăteau la prima coadă. Oamenii spun că verifică de mai bine de două săptămâni dacă se vând sau nu bilete şi că, de trei zile, stau cu rândul în faţa primăriei, ca să fie siguri de un loc la petrecerea de la Romexpo. Gheorghe Stoica, unul dintre pensionarii care avea ieri lista cu 209 persoane pentru care vrea să cumpere bilete, a spus însă că se aşteaptă să “ia ţeapă”, în condiţiile în care gardienii au afişat pe ziduri anunţuri cu “Nu se vând bilete”.

Trimişi la plimbare de paznici

Gardianul de la Primărie a încercat ieri să îi convingă pe oameni să plece, pentru că biletele la Vanghelion nu s-ar vinde la ghişeurile instituţiei. El îi sfătuia ba să se ducă la Casa de Pensii, ba la Asociaţiile de Proprietari ale blocurilor unde locuiesc. În replică, oamenii au spus că nu vor să plece, pentru că, potrivit Lidiei Bălintineanu, “aşa ni s-a spus în fiecare an, dar tot de la Primărie au fost vândute”.

Printre subiectele de conversaţie pomenite în grupul amatorilor de Vanghelion, zvonurile potrivit cărora biletele ar fi fost date deja celor care au fost la vot sau prin sindicate erau în plină dezbatere.

Niciun reprezentant al primăriei Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru detalii legate de Revelionul organizat la Romexpo. Surse din acdrul instituţiei spun doar că la cea de a opta ediţie a Vanghelionului va cânta vedeta Enrique Iglesias.

Precedent

Primăria Sectorului 5 a scos la vânzare, pe 28 decembrie anul trecut, 6.000 de bilete pentru petrecerea de la pavilionul central, la un preţ de 100 de lei, iar pentru pensionari au fost comercializate 1.000 de bilete la un preţ de 30 de lei. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite