Ultimele minute din viaţa alipinistului care a căzut de la etajul 3 după ce a consumat etnobotanice: s-a căţărat pe geam şi a strigat după ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 30 de ani din Bucureşti s-a aruncat, vineri noaptea, de la etajul trei al blocului în care locuia, după ce a consumat etnobotanice. Vecinii lui Marcel Toporcea susţin că acesta şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă agăţat de pervazul geamului de la bucătărie, strigând după ajutor.

"Am chemat pompierii de nenumărate ori crezând că îi arde casa, până când ne-a zis, într-un moment de luciditate, că are halucinaţii atunci când se droghează, şi nu l-am mai crezut după aia când striga disperat prin casă. Chiar el a sunat de mai multe ori la Salvare şi l-au dus Spitalul Obregia, pentru dezintoxicare", a declarat unul dintre vecinii tânărului.

Acesta mai susţine că în noaptea tragediei Marcel, care lucra ca alpinist ultilitar, se căţărase, de frica focului imaginar, pe pervazul geamului de la bucătărie şi, într-un moment de neatenţie, a alunecat şi a picat de la etajul 3.

Bărbatul locuia, singur, de şase luni de zile, într-un cămin RATB din cartierul Bucureştii Noi. "Nu venea nimeni pe la el, decât fratele şi mama. În ultima vreme conştientiza răul pe care i-l fac drogurile, şi en spunea că nu ştie cum să scape de dependenţă, şi că vede mereu flăcări", mai spun apropiaţii tânărului.

Noaptea trecută vecinii lui au auzit o buşitură. Când au ieşit din case, l-au văzut într-o baltă de sânge. Au chemat ambulanţa. Medicii au încercat să-l resusciteze dar fără niciun rezultat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite