În sectorul 2, Ziua Copilului se serbează în patru parcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru parcuri mari din sectorul 2 vor găzdui mâine, cu începere de la ora 11.00, jocuri, concursuri cu premii surpriză şi muzică, cu ocazia Zilei Copilului.

Este vorba edspre parcurile Motodrom, Florilor, Sfântul Pantelimon şi Plumbuita.

„E ziua ta copile!”, este unul din proiectele care se vor desfăşura în parcurile Motodrom, Florilor şi Sfântul Pantelimon unde vor avea loc spectacole diverse susţinute de copii din centrele de plasament ale Primăriei Sectorului 2, precum şi concursuri cu premii substanţiale.

Pe aleile principale ale parcurilor vor fi animatori care vor asigura petrecerea timpului într-un mod cât mai plăcut, punând la dispoziţia copiilor jocuri de grup, jocuri de perspicacitate, jocuri de observaţie şi memorie etc.

Cel de-al doilea proiect este intitulat Festivalul “Școli, talente, noi vedete” şi este realizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Sectorului 2 şi se va desfăşura în Parcul Plumbuita.

Elevii care iubesc dansul şi muzica vor avea şansa să-şi demonstreze aptitudinile deosebite, pe scena special amenajată pentru ei în parc, unde se pot înscrie, în funcţie de vârstă, la concursurile aflate pe agenda festivalului.

Prin acest concurs se urmăreşte descoperirea şi sprijinirea copiilor şi tinerilor înzestraţi care astfel îşi pot valorifica talentele muzicale şi coregrafice primind şi recompense în premii simbolice pentru curajul şi interesul manifestat.
            

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite