Peste 32.000 de şcolari din sectorul 2 vor primi lapte şi cornuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 a transmis procedurile de publicare în cadrul Sistemului Electronic al Achiziţiilor Publice a demersurilor legale de licitaţie deschisă, pentru desemnarea societăţilor comerciale ce vor distribui elevilor lapte şi produse de panificaţie.

În acest mod, toţi cei 32.618 preşcolari şi şcolari din sectorul 2 vor beneficia în anul şcolar 2012–2013 de Programul “Lapte şi corn”.

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a solicitat firmelor interesate să furnizeze lapte UHT ambalat la cutii, de minim 1,8% grăsime, pentru preşcolari din grădiniţele cu program normal de 4 ore/prelungit şi pentru preşcolarii din clasele I-VIII din învăţământul de stat, precum şi cornuri pentru preşcolarii şi şcolarii din clasele I-VIII.

La finalul procedurii legale de achiziţii publice, Primăria Sectorului 2 va desemna furnizorii specializaţi în domeniul lactatelor şi produselor de panificaţie care vor distribui alimentele pentru hrana copiilor din grădiniţe, precum şi pentru elevii din clasele I–VIII.

Timp de un an de zile, societăţile comerciale care vor câştiga licitaţia au obligaţia să servească copiilor, în cele mai bune condiţii, produse lactate şi de panificaţie, aşa cum prevede legislaţia în vigoare.

De Programul “Lapte şi corn” trebuie să beneficieze 32.618 preşcolari şi şcolari, proveniţi atât din clasele I–VIII, cât şi preşcolari din grădiniţe (cu program normal şi cu program prelungit).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite