Şcoală pe sistem românesc: are cabinet stomatologic ultramodern dar fără medic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre şcolile vizitate azi de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, Şcoala 36 din sectorul 4 nu are medic stomatolog, chiar dacă beneficiază de un cabinet dotat cu aparatură modernă. Edilul-şef a spus că va face tot posibilul pentru a avea medici stomatologi pentru toate cabinetele.

"Trebuie să depunem eforturi pentru a aduce medici stomatologi la cabinetele din şcoli, chiar dacă va trebui ca un medic stomatolog să fie la două-trei şcoli apropiate", a declarat Oprescu.

După controlul a câtorva unităţi şcolare din programul BEI, primarul a declarat că până la începerea noului an şcolar, în 12 septembrie, vrea să fie terminate 74 de unităţi şcolare.

Oprescu a spus că se va întâlni săptămâna viitoare cu primarii de sector pentru a vedea care din cele 425 de unităţi aflate în program sunt probleme, astfel încât la începerea anului şcolar să poată funcţiona cât mai multe dintre ele.

Edilul afirmă că bugetul local a investit 141 de milioane de euro şi 112,2 milioane de euro sunt fonduri de la BEI, iar până în prezent au fost cheltuiţi 42,07 milioane d ela bugetul local şi 90,67 milioane de euro de la BEI.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite