FOTOGALERIE Rockerii fac “tRock” cu tricouri şi CD-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul târg de articole pentru pasionaţii de rock se desfăşoară astăzi în Capitală, în clubul Hell and Heaven, pe strada Occidentului nr. 1. Tricouri, CD-uri şi DVD-uri, dar şi bijuterii, pot fi cumpărate până la ora 18.00. Apoi, toată lumea se mută la concertul trupei Venom de la Arenele Romane.

Ai nevoie de ceva intuiţie să-ţi dai seama că în spatele porţilor de lemn vechi şi murdare se ascunde barul Hell and Heaven unde are loc târgul “tRock”.  Organizat de o gaşcă de prieteni cu aceeaşi pasiune, evenimentul şi-a primit muşteriii de la primele ore. În plus, cunoscătorii ştiu că niciodată nu e prea devreme să dai cafeaua de dimineaţă pe o bere rece într-o companie plăcută.

Aşa că cei câţiva prieteni şi-au întins tarabele cu “merchandise rock”, cum le place organizatorilor să spună şi s-au pus pe aşteptat. Majoritatea celor prezenţi au magazine online unde îşi comercializează marfa.

Targ rock

Daţi click pe poze pentru fotogalerie!


Matei a venit cu CD-uri, DVD-uri şi tricouri. Preţurile la CD-urile Metal încep şi de la 10 lei, vânzările nu sunt colosale însă. “Nu merge foarte bine afacerea. Lumea începe să ne caute online. Avem şi un stand în Magazinul Muzica de pe Ion Câmpineanu”, explică acesta. Cel mai siguri puteţi să-i cumpăraţi tricourile, pe care clar nu le găseşti în altă parte, de pe www.rockshop.ro.

Tot online se promovează şi vinde şi Titus Constantinescu. “Trimit pachete în toată ţara. Lumea a început să se mişte mai mult pe net. Avem CD-uri, DVD-uri, reviste de specialitate, tricouri. Noi mergem şi la majoritatea concertelor şi vindem”, spune tânărul.  www.letsrock.ro nu este doar un magazine online, ci o comunitate de unde poţi afla toate noutăţile de pe piaţă, interviuri şi cronici. Şi ca să nu creeze confuzie, a pus şi un afiş: "Nu vindem CD-uri cu Lady Gaga. Ne pare rău".

Luciana şi Corina au adus la târg ceva şi pentru fete: coliere sub formă de chitară handmade şi cerceluşi sub formă de frunze de canabis. “Am început să confecţionez bijuterii de când am rămas fără job acum un an şi opt luni. Şi merge”, explică Luciana care a avut ceva succes la public şi a reuşit să-şi vândă marfa.

La primul târg de articole rock, participanţii nu au plătit vreo taxă. Organizatorii susţin că prima ediţie a fost mai mult de sondare a pieţei şi va urma în continuare o a doua.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite