Mihai Atănăsoaei: Cetăţenii să meargă la vot; durează câteva minute, dar efectele se întind pe patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PDL la Primăria sectorului 5, Mihai Atănăsoaei, i-a îndemnat, duminică, pe bucureşteni să meargă la vot subliniind că votul durează ''doar câteva minute'', dar efectele se întind pe patru ani.

El şi-a exprimat speranţa că cetăţenii vor înţelege cât e de important ca odată la patru ani să-şi exprime "nemulţumirile sau mulţumirile".

"Avem o ocazie, odată la patru ani, să facem schimbări, dacă acestea sunt necesare. Sunt cu inima în sectorul 5. Azi am văzut deja o prezenţă la vot dublă faţă de 2008, la aceeaşi oră. Sperăm ca locuitorii din sectorul 5 să iasă la vot şi să înţeleagă că numai dacă ei votează schimbările se pot produce. Vremea ţine cu cei care doresc să voteze, e o vreme frumoasă şi îi îndemn cu toată căldura să nu stea în casă. Nu durează mult, doar câteva minute, dar efectele se întind pe patru ani de zile', a spus Atănăsoaei.

El a adăugat că în această dimineaţă a fost în secţiile de votare din sectorul 5 şi va continua să facă acest lucru pe parcursul întregii zile pentru a se asigura că procesul de votare se desfăşoară corespunzător.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite