Theodor Paleologu a cerut un al doilea buletin de vot, pe primul l-a ştampilat greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu, şi-a exercitat dreptul de vot la Secţia nr. 86 de la Liceul Teoretic Alexandru Vlahuţă. El a solicitat un buletin de vot nou, după ce a aplicat greşit ştampila  pe unul dintre cele primite iniţial.

Candidatul PDL a trebuit să stea la coadă pentru a vota. Arevenit din cabina de vot pentru a solicita un buletin de vot nou, în locul celui ştampilat greşit. Nu a vrut să declare jurnaliştilor care a fost greşeala. După ce a primit buletinul nou, şi-a exprimat votul.

"În primul rând, vreau să spun că am fost foarte bucuros că am stat atât de mult la coadă. Era foarte multă lume, ceea ce e un semn foarte bun şi sper să fie tot aşa pe tot restul zilei, să vină multă lume la vot, pentru că pe asta mă bazez: pe venirea la vot a celor care n-au venit în trecut", a declarat Theodor Paleologu.

Candidatul a mai spus că a votat pentru schimbare, "mai exact pentru administraţie mai transparentă, mai corectă, mai modernă, mai dinamică, mai ecologică şi aşa mai departe", adăugând că este normal să ai emoţii, fiind "ca într-o zi de examen".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite